Wij zoeken

‘De Woonfabriek’ is steeds op zoek naar volgende projecten om aan te kopen of samen te ontwikkelen met eigenaars (ruil-opstal)

- één of meerdere percelen grond in woonuitbreidingsgebied;
- één of meerdere percelen grond in woonzones;
- (afbraak)panden voor nieuwbouwprojecten op goede locaties;
- leegstaande fabriekspanden en industriële sites
- boerderijen, akkers en weilanden;
- ingesloten percelen of percelen grond langs uitgeruste wegenis, restgronden.

Bent u (mede)eigenaar van één of meerdere van de hierboven vernoemde onroerende goederen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de diverse mogelijkheden na te gaan alvorens u een beslissing neemt aangaande uw onroerend goed.Indien we na een discreet en vertrouwelijk gesprek niet tot een samenwerking komen, bent u alvast op de hoogte van de diverse mogelijkheden om uw eigendom op de meest rendabele wijze te verzilveren.

Onze werkwijze is gebaseerd op een professionele en vertrouwelijke samenwerking!

Na het leggen van een eerste contact wordt een onderzoek gestart naar de mogelijkheden die uw eigendom biedt. Onze architect en landmeter bestuderen wat mogelijk is, zowel op stedenbouwkundig als op juridisch vlak. Daarbij nemen ze contact op met de bevoegde overheden en onderwerpen ze uw eigendom aan een grondige interne studie. Wij bieden u een duidelijke overeenkomst die u kan voorleggen aan uw notaris. Onze aanpak is duidelijk, deskundig onderbouwd en gebaseerd op een win-winsituatie. Op dergelijke manier bent u zeker van een correcte prijs.

Twijfel dus niet langer want ‘De Woonfabriek Bvba’ kan ook in de (nabije) toekomst uw ideale partner worden. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en u zal overtuigd zijn van onze correcte en professionele werkwijze, ervaring en deskundigheid. Onze persoonlijke aanpak is een verademing in de sector van de projectontwikkeling-bouwpromotie.