Bouwen

Met respect voor uw stijl, smaak en budget bouwen wij op uw maat

Uw nieuwbouwwoning wordt op uw maat gemaakt. Wij luisteren naar uw ideeën. Ook geven wij advies, doch finaal bent u het die beslist hoe uw woning eruit zal zien. Bij ‘De Woonfabriek’ dragen we gerichte en degelijke communicatie hoog in het vaandel. Communicatie gebeurd op een persoonlijke manier gedurende het hele bouwproces. U wordt begeleid tijdens iedere bouwfase en wij nemen de tijd om u te helpen bij het kiezen van de juiste bouwmaterialen alsook bij het kiezen bij onze toeleveranciers (vloeren, keuken, sanitair,....) Via internet, kan u ook steeds de werf op een veilige en discreet manier de evolutie van uw bouwproject op de voet kan volgen. U vindt er uitvoerig fotomateriaal, tal van nuttige en belangrijke documenten met betrekking tot het financiële luik en de planning van uw woning. Van om het even waar en gelijk wanneer kunt u online, via uw persoonlijke login code en paswoord, de evolutie van uw bouwproject opvolgen.

Comfort

Woonbeleving en comfort staan centraal bij ons. Al van bij het ontwerp hebben wij ruime aandacht voor de hoge comfortbehoefte van de hedendaagse bouwheer. We denken met u mee op het vlak van lichtgebruik (natuurlijke lichtinval versus sfeervolle kunstverlichting), ruimte-optimalisatie (voldoende opbergruimte, optimaal gebruik van de beschikbare oppervlakte en een praktische en logische indeling) en leefklimaat (ventilatie, verwarming, …). Onze aanpak bestaat erin om het beste van de traditionele bouw te combineren met de nieuwste technieken. Onze prioriteit is aandacht te hebben voor de verzuchtingen van iedere kandidaat-bouwer. Het resultaat is steeds een energievriendelijke, comfortabele en kwaliteitsvolle woning die volledig volgens de wensen en de behoeften van de bewoners wordt gebouwd.

Kwaliteit en duurzaamheid

Naast de kwaliteit van de uitvoering en het bouwproces, besteden wij ruime aandacht aan kwaliteitsvolle en duurzame materialen met een stijlvolle en gepersonaliseerde woning als resultaat. Maar een duurzame woning is voor ons meer dan een woning met een lange levensduur. Het is ook een woning waarbij we de kosten voor energie en onderhoud tot een minimum beperken met respect voor milieu en omgeving. ‘De woonfabriek’ garandeert u bovendien een volledige financiële waarborg: slechts weinig bouwbedrijven storten immers een waarborg van 100% (dwz voor de volledige waarde van de woning).

Energiezuinig

De combinatie van een doorgedreven isolatie en een gepersonaliseerd pakket aan energiezuinige maatregelen zorgt ervoor dat onze traditioneel gebouwde woningen een heel solide en energievriendelijke oplossing biedt voor toekomstige woonbehoeftes. De toepassing van hernieuwbare energiebronnen en de meest recente technieken (ventilatie met warmterecuperatie, zonnepanelen, warmtepomp, recuperatie van regenwater, etc) dragen bij tot een laag energieverbruik.